Вебінар для вчителів математики

22 серпня 2023  р. у Львівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся вебінар для вчителів математики та педагогічних працівників закладів освіти на тему «Інструменти внутрішнього моніторингу навчальних досягнень з математики учнів 5-6 класів НУШ у контексті освітніх змін та викликів   в умовах воєнного стану».

Спікерка – Марія Барна, завідувачка кабінету впровадження Нової української школи КЗ ЛОР ЛОІППО, кандидатка педагогічних наук, доцентка.

Марія Михайлівна через пошук відповідей на запитання «Навіщо керівництву закладом освіти треба проводити внутрішні моніторинги?» допомогла слухачам не тільки виокремити причини гальмування процесу запровадження НУШ в цілому і, зокрема, у 5-их класах базової освіти, але й окреслити пріоритетні завдання для покращення цього процесу в умовах воєнного стану. З-поміж відомих інструментів моніторингу найбільше уваги вона приділила розкриттю ролі, можливостей та значення діагностувальних робіт з математики, розроблених на компетентнісній основі у розрізі трьох груп загальних результатів навчання.

На завершення вебінару Марія Барна відповіла на запитання педагогів щодо специфіки організації освітнього процесу у 2023-2024 навчальному році.          

Переглянути вебінар можна за покликанням: https://www.youtube.com/watch?v=VpOP2jtEg9A&t=2s

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери