Вебінар про європейські освітні тренди 2023 року

15 лютого 2023 року відбувся вебінар «Європейські освітні тренди 2023 року та Нова українська школа», який провела Анна-Марія Богосвятська, завідувачка кафедри гуманітарної освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», кандидатка філологічних наук.

Анна-Марія Богосвятська, завідувачка кафедри гуманітарної освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», кандидатка філологічних наук, зауважила, що українська система освіти має європейський вектор розвитку. Вона ознайомила слухачів з джерелами, з яких можна почерпнути освітні тренди, та охарактеризувала як вони з’являються. Родзинкою вебінару була подача освітніх трендів через технологію ставок (10 раундів = 10 трендів). Також спікерка ознайомила педагогів з цифровими застосунками, за допомогою яких можна створити дидактичні онлайн-ігри. Наприкінці Анна Іванівна звернула увагу на те як європейські освітні тренди проникають в НУШ.

Переглянути вебінар «Європейські освітні тренди 2023 року та Нова українська школа» можна на YouTube-каналі Інституту за покликанням: https://youtube.com/live/KEzqGv-GqVM?feature=share.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери