Виставка дитячої творчості в Норвегії

Вдруге відкрилася виставка дитячої творчості в м. Осло, яку організувала Ольга Михайлюк, старша викладачка кафедри гуманітарної освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти».

Виставка «Дитяче мистецтво з України» вперше відкрилась 1 червня 2022 року у Міжнародному музеї дитячої творчості у м. Осло в Норвегії у співпраці з БФ «Львівська дитяча галереєю», яка розпочалась ще на початку війни, коли більшість учасників Міжнародного форуму «Золотий мольберт» були змушені залишити власні будинки та залишити окуповані райони. Вони оселилися в різних куточках світу та України, але вони не залишали контакту з галереєю.

Друга виставка «Мистецтво дітей», приурочена 20-му ювілею заснування першої у Львові дитячої галереї, відкрилась 1 червня 2023 року у Міжнародному музеї дитячої творчості у м. Осло в Норвегії, завдяки творчому спілкуванню на конференціях, літній школі педагогічної майстерності та арттерапевтичним практикам, які протягом 2022-2023 рр. організовувала Ольга Михайлюк, старша викладачка кафедри гуманітарної освіти КЗ ЛОР ЛОІППО. У творчому спілкуванні у 2023 році учасники ще більш активно об’єднались та зміцніли в дусі, включились в інформаційну боротьбу.

Сьогодні діти України хочуть, щоб їх почули! Їхнє мистецтво є дуже щирим і безкомпромісним, тому так важливо, щоб їхні думки та наміри про щасливе і мирне життя почули на всіх континентах на планеті, та щоб усі країни світу підтримували Україну у боротьбі за гідне європейське майбутнє.

Покликання на виставку:
https://barnekunst.no/uk/exhibition/childrens-art-from-ukraine-part-ii-project-peace-relay/

Анжела Голдін, / Директор /
Міжнародний музей дитячої творчості /
/ Det Internasjonale Barnekunstmuseet
/ Lille Frøens vei 4, N-0371 Осло, Норвегія
www.childrensart.com  
www.barnekunst.no

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери