Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2023» у номінації «Основи здоров’я»

Завершився І тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Основи здоров’я».

Цьогоріч з метою підвищення престижності професії вчителя, виявлення та підтримки талановитих педагогічних працівників Львівщини було проведено І тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Основи здоров’я». Талановитим вчителям, що зголосилися взяти участь у конкурсі, довелось пройти низку випробувань (практична робота, тестування, методичний практикум, майстер-клас та урок) для представлення власної педагогічної майстерності.

Досвід участі став корисним для усіх учасників з точки зору розширення власних професійних поглядів. За словами Надії Галатяк: «…спочатку мені було тривожно, але зараз розумію, наскільки це було потрібно мені, як вчителю. Було дуже приємно зустрітися у такій затишній атмосфері з усіма вами. У мене залишилися тільки позитивні емоції, якими я поділилася зі своїми колегами у школі…».

Переможницею конкурсу стала Галина Павлюк з Ясенівського ЗЗСО І-ІІІ ст. з дошкільним підрозділом Заболотцівської сільської ради Золочівського району. Вітаємо п. Галину та бажаємо успіхів у наступному всеукраїнському етапі!

Лауреатам Кухаришин Ірині Михайлівні з Новороздільського ліцею імені Володимира Труша, Билень Оксані Іванівні з Сколівської академічної гімназії, Кісь Ірині Ярославівні з Містківського ліцею та Кіцак Орисі Леонідівні з Бібрського опорного ліцею імені Уляни Кравченко бажаємо наснаги та можливостей до втілення усіх цікавих вправ, завдань, проєктів та багато іншого на своїх уроках.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери