Відійшов у засвіти Григорій Бабій…

Шановні колеги, друзі! Із  сумом повідомляємо, що 3 вересня 2024 року передчасно відійшов у вічність Григорій Ярославович Бабій, доцент кафедри освітньої політики КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», кандидат економічних наук, доктор філософії, автор та співавтор наукових статей з тематики державного управління, соціально-психологічних аспектів європейської інтеграції, консалтингових послуг, механізмів активізації інвестиційно та інноваційної діяльності в Україні, голова правління ГО «Асоціація керівників закладів освіти Яворівщини», вчитель вищої категорії, вчитель-методист. 

Григорій Ярославович розпочав свій педагогічний шлях у Яворівському районі Львівської області. Спочатку працював вчителем біології у Новояворівській СШ №2, в якій з 1991 року був призначений на посаду директора, а в 1998 році створив та очолив освітній заклад нового типу – Новояворівський ліцей. З 2000 по 2012 роки перебував на державній службі, а саме на посаді керівника відділу освіти Яворівської районної державної адміністрації. У 2012 році почав працювати у КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти». За час діяльності в освіті та у сфері державного управління Григорій Ярославович мав чимало нагород і був номінований як Соросівський вчитель (1994). Також він був учасником міжнародних конференцій, брав участь у реалізації багатьох проєктів, зокрема «Наука через Європу» (Італія, Нідерланди), «Відкритий світ» (США). У 2018 році Григорій Ярославович захистив кандидатську дисертацію «Механізми активізації інвестиційно-інноваційних процесів в українсько-польському транскордонному регіоні» за спеціальністю 08.00.05 – розвиток продуктивних сил і регіональна економіка.

Григорій Ярославович Бабій – педагог та управлінець із багаторічним досвідом, сміливий новатор, який щиро вболівав за якість української освіти. Це була людина з широким колом інтересів, завжди готова до нових викликів та амбіційно налаштована досягати найвищих результатів. Григорій Ярославович мав активну громадянську позицію, брав активну участь у Помаранчевій революції та Революції Гідності. Також він активно займався спортом, був кандидатом у майстри спорту України з дзюдо, любив швидкісну їзду, грав на гітарі. Ми назавжди збережемо пам’ять про нього як про людину, яка безкомпромісно та наполегливо передавала свій найкращий досвід та натхнення наступним поколінням освітян.

Колектив Комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» висловлює щирі співчуття рідним і близьким Григорія Ярославовича Бабія. Сумуємо разом з Вами…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Партнери