Завершився ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій

10-11 лютого 2024 року на факультеті прикладної математики та інформатики Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. Учні продемонстрували високий рівень інтелекту, креативність та вміння ефективно працювати.

Учасники зіткнулися з викликами, що вимагали від них високої компетентності в аналізі та візуалізації даних. Кожен з них показав здатність шукати новаторські рішення та розвивати аналітичне мислення.

Наші щирі вітання переможцям, які заслужено вибороли перші місця та продемонстрували виняткові досягнення у своїй галузі. Це Брошко Андрій, учень 9 класу Рогізненського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Яворівської міської ради, Кохманський Михайло, учень 10 класу Ясенівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів з дошкільним підрозділом Заболотцівської сільської ради, Мицик Олег, учень 10 класу Дрогобицького наукового ліцею імені Богдана Лепкого Дрогобицької міської ради Львівської області, Салик Андрій, учень 11 класу Великомостівського ліцею Великомостівської міської ради. Їхні успіхи є вагомим стимулом для інших здобувачів освіти та спонукають до подальших досягнень у сфері ІТ.

Висловлюємо щиру подяку всім учасникам олімпіади за належний рівень підготовки!

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери