Заключна сесія тренінгів для практичних психологів

11 квітня 2023 року в Львівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти Олена Стадник, завідувачка кабінету «Навчально-методичний центр психологічної служби», провела заключну сесію тренінгу «Допомагаємо впоратися. Наративно-експозиційна терапія. Практичне застосування НЕТ» для практичних психологів Мостиської та Шегинівської ТГ.

Метод наративно-експозиційної терапії сприяє підвищенню якості надання психологічної допомоги учасникам освітнього процесу, які пережили травматичну подію та мають наслідки, пов’язані з психологічною травмою. Практичні психологи  ознайомилися з теоретичними основами техніки, стали учасниками демонстрації сеансу НЕТ.

На практиці крок за кроком опрацювали модель «лінія життя, огляд важливих подій за допомогою символів». Учасники тренінгу стали оповідачами важливого життєвого досвіду колег та набували навичок самодопомоги.

В завершальній частині тренінгу оцінили отриманий досвід та зазначили, що вплив загрозливих ситуації,  переживань, несприятливих подій на психологічний стан людини стає менш руйнівним, якщо ми маємо важливі соціальні відносини, позитив, щасливі моменти, успіх та відновлюємо свій ресурсний стан.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери