Круглий стіл за участю лавреаток обласного етапу Всеукраїнськогоконкурсу «Учитель року – 2024» в номінації «Українська мова та література»

5 червня 2024 року працівники кафедри гуманітарної освіти Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти провели круглий стіл за участю лавреаток обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» в номінації «Українська мова та література» та вчителів-філологів.

Модераторкою круглого столу виступила завідувачка кафедри гуманітарної освіти, доцентка Анна-Марія Богосвятська. Директор інституту Павло Хобзей звернувся до присутніх та лавреаток зі словами привітання, наголосив на важливості зростання майстерності завдяки професійним конкурсам, а також вручив дипломи лавреатів конкурсанткам.

Цікавим і корисним для всіх присутніх виявився обмін досвідом участі в конкурсі «Учитель року», котрим поділилися лавреатки Ганна Юзич (Колодрубівський ЗЗСО), Оксана Дембіцька (ЗЗСО с. Борщовичі), Мирослава Лобода (Великомостівський ліцей) та переможниця обласного етапу Любов Уманська (Сокальська ЗОШ № 5). Демонстрація учасницями фрагментів конкурсних випробувань «Аналіз поетичного тексту», «Майстерка», «Урок» викликала жваве обговорення та оплески присутніх.

Наталія Пастушенко, заступниця директора з науково-педагогічної роботи, висловила своє захоплення від побачених майстерок та побажала нових професійних успіхів лавреаткам й усім присутнім вчителям. На завершення переможниця обласного етапу конкурсу Любов Уманська прочитала свої нові вірші, написані під враженнями від конкурсних днів.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери