Навчання працівників Інституту

18 жовтня 2023 року працівники Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти продовжили навчання за програмою підвищення кваліфікації.  Тема заняття: «Нейромережі та штучний інтелект для створення навчального контенту», яке проводила Анна-Марія Богосвятська, завідувачка кафедри гуманітарної освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», кандидатка філологічних наук.

На занятті обговорили як працює штучний інтелект та нейромережі, що таке ChatGPT та як з ним працювати, попрактикувалися використовувати нейромережі зі створення зображень, текстів, аудіо та відео, згенерували креативні ідеї застосування інструментів штучного інтелекту в освіті.

Анна-Марія Богосвятська наголосила, що при використанні штучного інтелекту потрібен творчий підхід та адаптація, тому нейромережі створені для педагогів,  а не нейромережі замість педагогів. Людей певних професій  замінить не штучний інтелект, а людина, яка вміє з ним працювати.

У рамках навчання працівники Інституту попрактикувалися у створенні навчального контенту за допомогою штучного інтелекту, обговорили актуальні питання та провели рефлексію.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери