Навчання працівників інституту

16 жовтня 2024 року відбувся навчальний семінар для працівників КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» «Принципи та засоби формування освітньогоіміджу працівника як необхідна умова функціонування закладу освіти», який проводили Ірина Суховерська, Христина Павлусів, Мар’ян Палюшок, Наталія Гірна, працівники кабінету інформаційно-комунікаційної діяльності.

Мета семінару: формування єдиного корпоративного стилю Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Під час семінару обговорили питання:

– як ефективно працювати з цільовою аудиторією?

– складові позитивного образу організації: презентаційні матеріали, сайт та офіційні сторінки у соціальних мережах, електронні розсилки, інформація в ЗМІ.

– бренд ЛОІППО.

У рамках навчання працівники навчалися визначати ціннісну пропозицію інституту, конкретні дії для підвищення впізнаваності, а також розробляти комунікаційний план, зосередили увагу на автентичності бренду та інструментах його формування.

Автентичність особистого бренду – це відображення справжніх цінностей, переконань, особистих якостей та досвіду людини у її публічному образі. Особистий бренд кожного працівника – запорука успіху освітнього закладу.

Партнери