Поетична зустріч із Наталією Ковалик

10 травня 2023 року відбулася перша поетична зустріч «Анестезія слова і мовчань» з учителькою-словесницею Золочівського ліцею Наталію Ковалик у рамках реалізації Комплексної програми посилення державотворчої та консолідаційної ролі української мови у Львівській області на 2023 рік.

Модерувала зустріч кандидатка філологічних наук, старша викладачка кафедри гуманітарної освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної освіти» Оксана Дільна.

Наталія Ковалик, учителька української мови і літератури Золочівського ліцею, яка пише поезію з дитячих років, перша публікація – у 16 років. У 2011 році перемогла в конкурсі читців поезії Лесі Українки серед учителів-філологів Львівщини. У 2012 році перемогла в обласному етапі конкурсу «Учитель року» і стала дипломантом заключного етапу. У 2021 році вийшла дебютна збірка «Інші дерева». Окремі добірки поезії є в декількох літературних альманахах, зокрема в «Артелені», у журналі «Золота Пектораль», у часописах «Склянка Часу», «Олександрійський маяк», а також на сторінках онлайн-видань «Хвиля Десни», «Твій світ» та інших. У 2022 році перемогла у Всеукраїнському літературному конкурсі імені Леся Мартовича. Стала призером двох поетичних конкурсів від «Склянки Часу» – «Хто ж є на світі, щоб був без гріха?» (до ювілею Г.Сковороди) та «Свято Різдва». Авторка й ведуча програми «Неймовірні українки» на інформаційному порталі «Золочів Нет».

Переглянути зустріч можна за покликанням: https://www.youtube.com/watch?v=JKkKj8LskM4.

Поетична зустріч пройшла у теплій і надзвичайно піднесеній атмосфері.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери