Семінар-тренінг «Сучасні тенденції розвитку учнівського самоврядування в громаді»

У Давидівській територіальній громаді відбувся семінар «Сучасні тенденції розвитку учнівського самоврядування в громаді» для членів учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти. Захід був організований Богданою Жовнір, спеціалісткою відділу освіти, молоді та спорту Давидівської громади.

Учнівське самоврядування створює умови для активних та ініціативних учнів продукувати та реалізовувати свої ідеї, гуртуватись навколо однієї мети та у демократичний спосіб досягати поставлених цілей. Під час семінару члени учнівського самоврядування Давидівської громади дізналися як бути залученим до прийняття рішень у закладі освіти, навчилися як захищати права учнів, створювати умови для самореалізації, налагоджувати контакти та реалізовувати спільні проєкти, ініційовані учнями.

Ірина Суховерська, завідувачка кабінету інформаційно-комунікаційної діяльності, доцентка кафедри суспільствознавчої освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», кандидатка історичних наук, провела тренінг на тему «5 кроків до успішної реалізації власної ініціативи», під час якого провела дидактичні вправи «Краб незгоди», «Баланс», а також разом з членами учнівського самоврядування визначила виклики та проблемні аспекти організації проєктів,  обговорила стилі управління лідерів, стратегії ефективної комунікації.               

Учасники тренінгу відзначили, що «цікаві завдання, інтерактивні ігри створили атмосферу відкритості та комфорту! Отримали безліч нової інформації, вчились працювати в команді, розвивали свої лідерські якості. Зарядилися позитивними емоціями, набули корисного досвіду та цікавих ідей».

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери