Тренінг про розкриття потенціалу здобувачів освіти через тьюторство

У Львівському обласному інституті післядипломної освіти відбувся тренінг «Побудова індивідуальної освітньої траєкторії розвитку здобувачів освіти через тьюторство як форму педагогічного супроводу».

7 лютого 2023 року відбувся тренінг «Побудова індивідуальної освітньої траєкторії розвитку здобувачів освіти через тьюторство як форму педагогічного супроводу», який провела Ірина Суховерська, завідувачка кабінету інформаційно-комунікаційної діяльності, доцентка кафедри суспільствознавчої освіти, кандидатка історичних наук.

Під час тренінгу педагоги визначили основні тренди в освіті, виконували дидактичні вправи на розвиток дивергентного мислення, випробовували техніки ненасильницького спілкування. Педагоги обговорили у групах проблеми та виклики адаптації випускників НУШ у професійно-технічних закладах освіти за допомогою стратегії Уолта Діснея, розділившись на мрійників, критиків та реалістів.

Наталія Мозола, методистка Львівського кооперативного коледжу економіки і права, зазначила, що педагоги професійно-технічних закладів освіти активно готуються до навчання випускників НУШ, які мали у закладах загальної середньої освіти значно більше практичних завдань, групових комунікацій, можливостей пізнавати себе через співпрацю і спілкування.  

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери