Форум педагогічних ідей 2023 у Жовкві

У Жовківському центрі дитячої та юнацької творчості відбулася підсумкова зустріч з  учасниками та учасницями Форуму педагогічних ідей, на якій обговорили педагогічні інновації у вихованні учнів.

У Форумі педагогічних ідей взяли участь 20 педагогів 12 закладів освіти Жовківської громади, які впродовж місяця реалізовували авторські виховні проєкти національно-патріотичної, екологічної, здоров’язбережувальної, морально-етичної тематики. Марія Деревінська, провідна спеціалістка відділу освіти Жовківської міської ради, зазначила, що цього року учасники Форуму ідей презентували проєкти у 4 номінаціях, які  реалізували у закладах освіти разом з учнями. Вона зазначила, що Форум, який проводиться у громаді не вперше, демонструє позитивну динаміку зростання якості проєктів. 

Ірина Суховерська, завідувачка кабінету інформаційно-комунікаційної діяльності, доцентка кафедри суспільствознавчої освіти, кандидатка історичних наук, провела з учасниками Форуму вправи для рефлексії та презентувала авторську гру «Я пізнаю Україну: правда чи фейк» на онлайн-сервісі Factile, яка складається з категорій «Тарас Шевченко», «Березень у вирі століть», «Неординарні традиції українців» та спеціальна тема «Жовква». Педагоги використовуватимуть гру на виховних заходах.

Захід пройшов у натхненній та доброзичливій атмосфері. Педагоги мали змогу поділитися родзинками позакласної та позашкільної роботи, які зможуть використати на заняттях.

Опубліковано
В категорії Новини

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Партнери