ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

10 лютого 2024 року на економічному факультеті Львівського університету імені Івана Франка відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки.

Учасників олімпіади, учнів 9, 10, 11 класів закладів освіти Львівщини, привітав голова оргкомітету – Михайлишин Ростислав Васильович, кандидат економічних наук, декан економічного факультету. Звертаючись до присутніх, він наголосив на важливості економічних знань, що дають змогу людині орієнтуватися у різних сферах діяльності, допомагають прийняти правильні рішення у виборі роботи, розуміти і пояснювати події, що відбуваються в економічному житті за допомогою моделей дійсності, об’єктивного аналізу розвитку реальної економіки. Ростислав Васильович розповів про досягнення факультету та львівської економічної школи, праці, дослідження і добрі практики, які відомі не лише в Україні, але й далеко за її межами. 

Пишаємось, що так багато молодих талановитих хлопців і дівчат взяли участь в інтелектуальних змаганнях. Економічна освіта має добрі перспективи в Україні!  

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери