ІІІ етап XXV Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

4-5 лютого 2023 року на економічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся ІІІ етап XXV Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки.

Відкриття та виконання завдань відбувалося в укритті економічного факультету Львівського національного університет імені Івана Франка, де були створенні усі необхідні умови для комфортної роботи. З вітальним словом до учасників та педагогів звернувся Ростислав Михайлишин, голова оргкомітету олімпіади, декан економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, кандидат економічних наук. Він подякував учням та учителям за те, що, незважаючи на відсутність предмета у шкільній програмі, є ті, хто продовжує його вивчати і пробувати свої сили на олімпіаді; відзначив  важливість, особливо у такий складний для країни час, знань з економіки; розповів про діяльність та  успіхи факультету; наголосив на фахово розроблених завданнях викладачами факультету; запросив учасників стати студентами економічного факультету та в майбутньому продовжувати дослідження й досягнення львівської економічної школи.

Ірина Синя, заступниця голови оргкомітету, завідувачка кабінету «Центр внутрішнього забезпечення якості освіти» КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», пояснила технічні особливості в оформленні відповідей тестових завдань та розв’язання задач: кожен учасник отримав завдання у папці, заповнений бланк з необхідною інформацією про учасника олімпіади, помістив у конверт. Вона наголосила, що тільки після перевірки фаховим журі виконаних завдань, оргкомітет відкриє заклеєний учасником конверт і дізнається ім’я виконавця.

Спільним рішенням оргкомітету та журі ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки від 05 лютого 2023 р.визначено переможців.

Диплом І ступеня отримає

  • Лотоцький Олександр – учень 11 класу Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Дипломи ІІ ступеня отримають:

  • Джуджук Лілія – учениця 9 класу Лапаївського ліцею імені Героя України Георгія Кірпи Зимноводівської сільської ради;
  • Гривул Софія – учениця 11 класу Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка

Диплом ІІІ ступеня отримає

  • Зінчук Надія, учениця 11 класу Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка.
Опубліковано
В категорії Новини
Партнери