Відкриваємо приховані таланти

22 серпня та 23 серпня 2023 року відбувся семінар-практикум для педагогічних та науково-педагогічних працівників, обласних координаторів Міжнародного конкурсу з інформатики та  комп’ютерної вправності за програмою «Відкриваємо приховані таланти».

В семінарі взяло участь 15 обласних координаторів.

У програмі семінару були розглянуті такі питання:

  1. Роль Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерного мислення «Бобер» у відкритті прихованих талантів учнів.
  2. Проведення  Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерного мислення «Бобер» в Україні та світі.  
  3. Роль олімпіад та конкурсів з інформатики та інформаційних технологій у відкритті прихованих талантів учнів (з досвіду проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформатики та інформаційних технологій, обласних інтернет-олімпіад у Львівській області, студентських та учнівських змагань та турнірів з програмування на платформі http://algotester.com)
  4. Ознайомлення та робота над задачами минулих років та розгляд задач, поданих координаторами областей для відбору на Всеукраїнський та Міжнародний конкурси у 2023-2024рр.

Особливо цінним є те, що до семінару доєдналися колеги з прифронтових областей, а саме: Херсонщини, Миколаївщини, Дніпропетровщини, Запоріжжя, Сумщини, Одещини. Колеги поділилися досвідом проведення конкурсу в умовах бойових дій.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери