Вітаємо з Днем Конституції України!

Вельмишановні колеги!
Прийміть сердечні вітання з нагоди визначного державного свята – Дня Конституції України!

Конституція України – головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності нашої держави. У складний для нашої держави час ми зрозуміли значення Основного Закону та осмислили відповідальність за кожен власний крок на шляху реалізації ключових його принципів.

Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Головний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі. Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де панували б гуманізм, демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни.

Бажаємо вам міцного здоров’я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону України, миру та перемоги!

З Днем Конституції України!

Слава Україні!

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери