Діяльнісний підхід у загальній середній освіті в реаліях сьогодення

Команда педагогів з Львівщини взяла участь у координаційній зустрічі-тренінгу «Діяльнісний підхід у загальній середній освіті в реаліях сьогодення». Тренери НУШ з усієї України два дні обговорювали, радилися, навчалися, обмінювались досвідом.

У  співпраці з the LEGO Foundation, МОН та ЛОІППО команда реалізуватиме Програму підвищення кваліфікації для керівників (директорів та заступників директорів) закладів загальної середньої освіти «Діяльнісний підхід у загальній середній освіті в реаліях сьогодення». 

Мета програми: забезпечення неперервного професійного розвитку керівників закладів загальної середньої освіти з реалізації управлінського супроводу діяльнісного підходу задля сталості імплементації реформи «Нова українська школа» в умовах воєнного та повоєнного часу.

8-годинний одноденний тренінг передбачає навчання через дію за двома модулями: «Діяльнісний підхід у початковій та базовій школі в реаліях сьогодення» та «Управлінський супровід реалізації діяльнісного підходу в закладі загальної середньої освіти».

Дякуємо the LEGO Foundation, зокрема Оксані Ромі та усій команді тренерів the LEGO Foundation за вагомий внесок у розвиток освіти України!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Партнери