Завершився ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології

Завершився ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, що проходила на базі біологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка  17-18 лютого 2024 року.

На відкритті олімпіади з вітальним словом виступили: голова журі, декан біологічного факультету, доцент Ігор Хамар; голова оргкомітету, заступник декана, доцент Віталій Гончаренко та координаторка обласної учнівської олімпіади,  професорка кафедри природничо-математичної освіти  КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Ніна Новикова.

Чітку організацію проведення заходу забезпечили члени оргкомітету та журі. Для учнів 8-11 класів відбулись теоретичний та практичний тури

На семінарі з керівниками команд декан біологічного факультету, доцент Ігор Хамар повідомив про нововведення в роботі зі студентами та відзначив активну участь вчителів біології у підготовці учнів до інтелектуальних змагань під час проходження в режимі онлайн курсу «Методика проведення лабораторних і практичних занять з біології».   Професорка Ніна Новикова представила короткий аналіз дидактичного забезпечення вивчення курсу біології за новими програмами НУШ в 7 класі та відзначила переможців всеукраїнської учнівської олімпіади 2023 р. з Червоноградського ліцею (вчителька Галина Таран).

Катерина Глазунова, кандидатка біологічних наук, доцентка, учителька ЛФМЛ, розробниця програми,поділилась досвідом упровадження нового спецкурсу, що одержав Гриф МОН України.

Михайло Муращук, заступник директора ЛФМЛ, заслужений вчитель України, окреслив методику підготовки учнів до олімпіад.

Вітаємо Будеяну Ніколету, ученицю 8 класу Краковецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Романа Шухевича Яворівської міської ради Яворівської міської ради, Подольця Дем’яна, учня 9 класу Гімназії імені родини Луговських Червоноградської міської ради, Лазар Софію, ученицю 10 класу Червоноградського ліцею, Митрофанова Данила, учня 11 класу Червоноградського ліцею з перемогою!

Велика подяка всім учасникам (учням, учителям, членам оргкомітету і журі, районним координаторам, усім залученим до олімпіади) за добре організовану роботу та досягнуті  успіхи. Бажаємо нових звершень нашій команді на 44 Всеукраїнській учнівській олімпіаді з біології.

Ніна Новикова, обласна координаторка
Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології,
професор кафедри природничо-математичної освіти

КЗ ЛОР ЛОІПППО

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери