Закриття Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури 2023

6 квітня 2023 року в актовій залі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу (директор Ганна Балущак) відбулося  закриття  ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури.

В олімпіаді взяли участь понад 100 учнів 8-11 класів з усіх регіонів України.

Олімпіада пройшла успішно, результативно, на високому організаційному та науковому рівнях завдяки злагодженій роботі журі. На закритті ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури до учасників із вітаннями звернулися Дмитро Завгородній, заступник міністра освіти і науки України, Олена Котусенко, головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України. Етапи змагання пройшли без затримок. Учасники змагань виявили наполегливість, витримку та дисциплінованість. Не зафіксовано жодної конфліктної ситуації.

Нагороди учасникам вручали голова оргкомітету, директор департаменту  освіти і науки  Львівської обласної військової адміністрації Олег Паска, голова журі, завідувачка кафедри Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, професорка, доктор філологічних наук Людмила Шитик, заступник голови оргкомітету, директор комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Павло Хобзей.

Щиро вітаємо переможців IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади  з української мови та літератури, їхніх наставників, усіх, хто долучився до підготовки учнів до цього відповідального інтелектуального змагання! Бажаємо учасникам олімпіад успіхів у навчанні, творчих здобутків та підкорення нових вершин Евересту знань!

Партнери