Збори трудового колективу

30 вересня 2024 року в актовій залі відбулися збори трудового колективу КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти».

Розпочалося засідання з нагородження науково-педагогічних працівників інституту за сумлінну багаторічну працю на освітянській ниві. Павло Хобзей, директор інституту, кандидат фізико-математичних наук, привітав колег з Днем працівників освіти та вручив нагороди. Старшій викладачці кафедри педагогіки Лілії Палюшок він вручив заохочувальну відзнаку Міністерства освіти і науки України нагрудний знак «Василь Сухомлинський», Марії Лазорко, старшій викладачці кафедри природничо-математичної освіти – грамоту Міністерства освіти і науки України, Анні-Марії Богосвятській, завідувачці  кафедри гуманітарної освіти, кандидатці філологічних наук, доцентці, Христині Чушак, завідувачці кафедри освітньої політики, кандидатці політичних наук, Юрію Гарматію, завідувачу кабінету дистанційного навчання – подяки Міністерства освіти і науки України.

Почесною грамотою Львівської обласної державної адміністрації нагородили Марію Деленко, методистку кабінету координаційно-методичної діяльності, та Євгенію Сливку, старшу викладачку кафедри освітньої політики.

За багаторічну сумлінну та плідну працю в системі освіти, високий рівень професійної майстерності, вагомий особистий внесок у розвиток освіти Львівщини та з нагоди Дня працівників освіти грамотами департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації нагороджено працівників:

Ірину Васильків, старшу викладачку кафедри суспільствознавчої освіти;

Галину  Занік, методистку кабінету «Центр внутрішнього забезпечення якості освіти», голову профспілкового комітету;

Олександру Коцовську, методистку кабінету координаційно-методичної діяльності;

Зоряну Саф’янюк, доцентку кафедри освітньої політики, кандидатку педагогічних наук;

Марію Сціру, методистку кабінету інформаційно-комунікаційної діяльності, доктора філософії.

Диплом І ступеня департаменту освіти і науки Львівської обласної державної  адміністрації за перемогу у І етапі Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти за військово-патріотичним напрямом вручили Світлані Тупись, методистці кабінету координаційно-методичної діяльності.

Подяками департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації за якісне оцінювання рукописів учасників Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2024 році відзначили:

– у номінації “Дослідницько-експериментальний напрям” – Ігоря Корнієнка, завідувача кафедри практичної психології, кандидата психологічних наук;

– у номінації “Художньо-естетичний напрям” – Олександру Гурин, доцентку кафедри гуманітарної освіти, кандидатку педагогічних наук.

Вітаємо колег! Бажаємо вам міцного здоров’я, оптимізму, радісних подій, творчого натхнення, гармонії, добра, миру та віри у нашу перемогу.

Колектив інституту представив до присвоєння почесного звання «Заслужений працівник освіти України» Павла Хобзея, директора Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери