Збори трудового колективу Інституту

26 січня 2024 року в актовій залі відбулися збори трудового колективу КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», на яких обговорили звіт директора інституту про роботу в 2023 році та пріоритети діяльності ЛОІППО на 2024 рік.

Павло Хобзей, директор КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», окреслив результати та здобутки діяльності Інституту щодо реалізації державної та регіональної політики, надання якісних освітніх послуг для професійного розвитку педагогічної спільноти, здійснення інноваційної освітньої діяльності, розвитку онлайн-середовища та матеріально-технічної бази.

У 2023 році за кошти субвенції НУШ навчено 8033 педагоги та 1889 керівників, що є другим найкращим показником в Україні. Викладачами інституту (у співавторстві) підготовлено 4 модельні навчальні програми для 7-9 класів НУШ і 18 підручників, які отримали гриф МОН України.          

Працівниками інституту досягнуто значних успіхів у наданні якісних освітніх послуг для професійного розвитку педагогічної спільноти: регіональне замовлення на 2024 рік сформовано через електронний Портал підвищення кваліфікації, вдосконалено процеси видачі електронних сертифікатів, кожен слухач може знайти сертифікат за прізвищем або номером групи, забезпечено інтеграцію сертифікатів інститут в Єдину атестаційну систему.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери