Магістральний міні-EdCamp у Стрию

8 червня 2024 року відбувся магістральний міні-EdCamp у Стрийській гімназії імені Василя Стасюка “«Український світанок» — трансформація освіти за стрийським рецептом”, в якому взяли участь освітяни з 12 областей України.

Павло Хобзей, директор КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», кандидат фізико-математичних наук, взяв участь у дискусійній панелі «Трансформація освіти: від ідеї до впровадження».

Ігор Корнієнко, завідувач кафедри практичної психології КЗ ЛОР ЛОІППО, кандидат психологічних наук, провів майстер-клас «Вплив професійного вигорання на якість викладання та психічне здоров’я вчителів».

Ірина Суховерська, завідувачка кабінету інформаційно-комунікаційної діяльності КЗ ЛОР ЛОІППО, доцентка кафедри суспільствознавчої освіти, кандидатка історичних наук, провела майстерку «7 порад як підкорити штучний інтелект для вдосконалення якості освітнього процесу».

На міні-EdCampі відбулися мотиваційні та вчительські паралелі, на яких освітяни обмінювалися власними методичними здобутками та обговорювали цінності.

На заходах такого формату очевидним стає те, що педагоги готові змінювати освіту та застосовувати передові інноваційні методи та прийоми у професійній діяльності.

Дякуємо організаторам та учасникам заходу за співпрацю!

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери