Перший тур конкурсу «Учитель року» у номінації «Образотворче мистецтво»

Перший тур конкурсу «Учитель року» у номінації «Образотворче мистецтво» відбувся згідно з вимогами – у два етапи: відбірковий і фінальний.

Конкурсні випробування були розраховані на три дні і розподілені на дистанційну та очну форму виконання завдань. «Аналіз твору мистецтва» і «Тестування» відбулися дистанційно 15 листопада 2023 року. Відповідно інші конкурсні випробування, а саме «Практична робота», «Майстерка» та «Урок», проходили на базі Ліцею №66 м. Львова.  

Очний формат конкурсу став прекрасною можливістю спілкування з однодумцями, обміну досвідом, що, великою мірою, є своєрідною школою зростання кожного педагога, а, відтак, слугує відправною точкою до стрімкого руху вперед у вибудовуванні власної педагогічної майстерності. Адже сьогодення вимагає від кожного вчителя відповідальності, відмови від шаблонних форм і методів роботи, уміння творчо будувати освітній процес. І – найголовніше – сам учитель образотворчого мистецтва має бути творчою особистістю, що й демонстрували учасники конкурсу.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери