Працівники Інституту продовжили навчання за програмою підвищення кваліфікації

Працівники Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти продовжили навчання за новою програмою. Заняття проводила Людмила Козлова, старша викладачка кафедри  освітньої політики.

Вона ознайомила працівників з професійним стандартом педагогічних працівників та його практичним застосуванням. Людмила Козлова зазначила, що професійний стандарт має стати основою для розроблення і вдосконалення програм підготовки педагогів закладів вищої освіти, а суб’єкти підвищення кваліфікації,  в тому числі Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, розробляють програми підвищення кваліфікації педагогічних працівників, використавши для їх складання професійні стандарти. Цей документ є основою для визначення критеріїв оцінювання вчителів під час атестації і сертифікації. Викладачка окреслила нові підходи до атестації педагогічних працівників та  оцінювання їхньої педагогічної діяльності, ознайомивши з новим Положенням про атестацію педагогічних працівників.

У рамках навчання працівники Інституту обговорили актуальні питання, відбулися практичні завдання та рефлексії. Важливо слідкувати за сучасними нововведеннями та змінами в положенні про атестацію.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери