Презентація навчальної програми курсу за вибором учнів профільної загальноосвітньої школи (10–11 класи) «Республіка Корея: історія дива на річці Хан»

У вересні 2023 р. на кафедрі суспільствознавчої освіти Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулася презентація програми навчального курсу за вибором учнів профільної загальноосвітньої школи (10–11 класи) «Республіка Корея: історія дива на річці Хан».

Костянтин Баханов, професор кафедри суспільствознавчої освіти КЗ ЛОР ЛОІППО, доктор педагогічних наук, окреслив мету, компетентнісний потенціал, наскрізні та міжпредметні і предметні змістові лінії, провідні принципи побудови та змістові наголоси навчального курсу. Він обґрунтував структуру програми, розкрив зміст навчально-пізнавальної діяльності та орієнтовні теми практичних і творчих робіт. Змістове наповнення як самої програми, так і створюваних на її основі навчальних матеріалів викликало інтерес та обговорення.

До речі, саме стажування Костянтина Баханова у Південній Кореї стало поштовхом до тісної співпраці педагогів України і Південної Кореї у сфері освіти. Окрім того, що укладена програма курсу, ще й заплановано розробку відповідного методичного матеріалу до програми.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери