Роботи MakeBlock mBot2 в ЛОІППО

З метою підготовки вчителів інтегрованого курсу «Робототехніка» до викладання цього курсу в Новій українській школі за Державним стандартом базової середньої освіти в Львівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти було придбано 4 роботи MakeBlock mBot2.

Завдяки революційному дизайну mBot2 поєднує металеві деталі, потужну електроніку, блочне програмування і текстове в Python в одному єдиному роботі. Він має абсолютно нову програмовану плату управління, високоточні мотори з енкодер і недавно розроблену нову систему сенсорів. З mBot2 діти можуть вивчати сучасні комп’ютерні технології, такі як Інтернет речей, Штучний інтелект, блочне програмування і Python, в той час, коли вони проектують і збирають своїх роботів.

Завдяки комплектуванню робота такими датчиками, як датчик освітлення, гіроскоп, ультразвуковий датчик, акселерометр, RGB-датчик, використання такого робота цілком забезпечує виконання модельної програми інтегрованого курсу «Робототехніка. 5-6 клас» авторів І. Сокол, А. Ченцова.

Цінним є також можливість зв’язку з роботом через Wi-Fi та Bluetooth.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери