Розвиток компетентностей у системі позашкільної освіти

11 квітня 2024 року у КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» відбувся обласний семінар-практикум «Розвиток компетентностей у системі позашкільної освіти» для методистів, керівників підрозділів закладів позашкільної освіти Львівської області, на якому обговорили розвиток сучасних інноваційних технологій, основні напрямки розвитку цифрової компетентності, створення безпечного онлайн-простору в освітньому середовищі та його вплив на якість освітнього процесу.

Мета семінару: сприяння професійному розвитку методистів, керівників підрозділів закладів позашкільної освіти відповідно до вимог часу, удосконалення загальних і фахових компетентностей, допомога в опануванні сучасними інноваційними методиками, технологіями та онлайн-інструментами в освітній галузі.

Cемінар організувала Світлана Тупись, методистка кабінету координаційно-методичної діяльності КЗ ЛОР ЛОІППО. Вона охарактеризувала можливості розвитку освітнього процесу завдяки  розвитку інформаційно-цифрової компетентності та ознайомила з методикою впровадження цифрових технологій в роботу педагога.

Роман Тупись, методист кабінету дистанційного навчання КЗ ЛОР ЛОІППО, розповів як сучасні технології можна використати у роботі та як вони впливають на покращення якості освітнього процесу, продемонстрував основні освітні тренди: інструменти та прийоми роботи сучасного педагога.          

Учасники семінару ознайомились із інноваційними технологіями та тренувались в їх застосуванні.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери