Розвиток творчого потенціалу педагога в НУШ

13 червня 2024 на базі Старицького ЗЗСО І-ІІІ ст. імені Юрія Костіва відбувся семінар «Розвиток творчого потенціалу педагога в НУШ» за участю Ніни Новикової, докторки педагогічних наук, професорки кафедри природничо-математичної освіти, та Олени Цогли, кандидатки економічних наук, старшої викладачки кафедри природничо-математичної освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти».

У семінарі взяли участь педагоги Старицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Юрія Костіва, Старицької початкової школи Новояворівської міської ради, Шклівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені М. Корчака.

Модератори зустрічі: Антоніна Манкевич,учителька біології Старицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Юрія Костіва, вчитель-методист, Марія Баб’як,  заступниця директора з навчально-виховної роботи та Марія Карвацька, заступниця директора з виховної роботи. З вітальним словом виступила Наталія  Косик, директорка Старицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Юрія Костіва.

Ніна Новикова розкрила методологічні засади педагогічної майстерності та творчості педагога. Олена Цогла розповіла про значення тайм-менеджменту для ефективної роботи педагога.

На сайті закладу освіти учасники відзначили, що «семінар був насиченим, практичним та інтерактивним. Кожен учасник взяв для себе те, що допоможе йому спланувати час для ефективної роботи. Такі зустрічі збагачують спілкуванням, досвідом та надихають на творче зростання».

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери