Самооцінювання закладу дошкільної освіти

У Львівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся круглий стіл «Основні проблеми на шляху до самооцінювання закладу дошкільної освіти». Організатор та модератор круглого столу – Ольга Банах, старша викладачка кафедри педагогіки.

Внутрішня система забезпечення якості освіти у закладах дошкільної освіти – це сукупність умов, процедур та заходів у ЗДО, що забезпечують ефективність освітніх і управлінських процесів, які безпосередньо впливають на якість освітнього процесу, формування ключових компетентностей дітей раннього та дошкільного віку, сприяють всебічному розвитку особистості.

Директори та вихователі-методисти закладів дошкільної освіти  Львівщини, які були учасниками заходу, відзначили, що отримали на цьому заході корисну інформацію від Андрія Хамика, заступника начальника відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Львівській області, щоб розпочати самооцінювання свого закладу.

Запитання-відповіді, обмін досвідом про перші кроки у цьому напрямку, практичні вправляння з фрагментами оціночних форм сприяли продуктивності роботи та підтверджували актуальність питання внутрішньої системи забезпечення якості освіти у ЗДО.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери