Семінар-практикум педагогів Червоноградської громади

22 листопада 2023 року у Гімназії імені родини Луговських для педагогів Червоноградської громади відбувся семінар-практикум «Інформаційно-цифрова компетентність як важлива складова професійної діяльності вчителя», організований Оксаною Климчук, консультанткою Центру професійного розвитку педагогічних працівників Червоноградської міської ради.

Учасників семінару привітала Любов Денисюк, директорка Гімназії імені родини Луговських, яка презентувала здобутки педагогічних працівників та реалізацію неординарних ідей.

Наталія Іонайтєнє,  заступниця директорки Гімназії імені родини Луговських, розповіла як педагоги підвищують цифрову компетентність, а також продемонструвала як можна використовувати 3D принтери на інтерактивних  заняттях.

Ольга Капустяк, учителька Гімназії імені родини Луговських, охарактеризувала можливості використання онлайн-сервісів для створення навчального контенту та особливості їх сприйняття здобувачами освіти.

Ірина Филюшко, учителька Гімназії імені родини Луговських, поділилася досвідом як технології перетворюють уроки на гру.

Ірина Суховерська, завідувачка кабінету інформаційно-комунікаційної діяльності, доцентка кафедри суспільствознавчої освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», кандидатка історичних наук, окреслила переваги штучного інтелекту в освіті, порадила як правильно формулювати запити у ChatGPT, визначивши обмеження та особливості роботи у його роботі, продемонструвала онлайн-застосунки, сервіси та програми, за допомогою яких можна створити ігри, 3D-презентації,  які стануть в нагоді педагогам не лише для навчання вихованців, але й для популяризації власного досвіду та організації віртуальних виставок творчих робіт. Учасники семінару ознайомилися із застосунками Wheel of Names, EMAZE, Factile, Netboard.me. Всі учасники семінару отримали маршрутні листи для створення цифрових застосунків.

Захід відбувся за активного спілкування учасників, що надало йому особливого значення та надихнуло на подальшу співпрацю.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери