Семінар-практикум у Новояворівській територіальній громаді

16 вересня 2024 року відбувся семінар-практикум «7 порад як підкорити штучний інтелект для вдосконалення якості освітнього процесу» у Новояворівській територіальній громаді.

Учасників семінару привітала Іванна Абатурова, директорка КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Новояворівської міської ради. 

Ірина Суховерська, завідувачка кабінету інформаційно-комунікаційної діяльності, старша викладачка кафедри суспільствознавчої освіти, кандидатка історичних наук, окреслила переваги застосування можливостей  штучного інтелекту в позашкільній освіті, порадила як правильно формулювати запити у ChatGPT, визначивши обмеження та особливості у його роботі для керівників гуртків, продемонструвала нейромережі та  цифрові застосунки, які стануть в нагоді у професійній діяльності та для популяризації власного досвіду, проведення інтерактивних занять.

Всі учасники семінару-практикуму мали змогу попрактикуватися на своїх пристроях, отримали маршрутні листи для створення цифрових застосунків та рекомендації до використання нейромереж.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери