Спільнота молодих учителів-словесників Львівщини

28 лютого 2024 року відбулося перше засідання спільноти молодих учителів української мови та літератури Львівської області. Згуртували молодих педагогів працівники кафедри гуманітарної освіти з метою створити майданчик для спілкування і методичної допомоги молодим словесникам.

Традиційно розпочали роботу зі знайомства. Молоді педагоги створили креативні найменки. Було проведено опитування щодо з’ясування актуальної тематики для наступних зустрічей.

Анна-Марія Богосвятська, завідувачка кафедри гуманітарної освіти, кандидатка філологічних наук, поділилася з педагогами цікавими вправами, які стануть у пригоді вчителям під час відзначення таких свят: День письменника, Шевченківські дні, День поезії, День театру.

Наталія Пастушенко, заступниця директора з науково-педагогічної роботи, кандидатка педагогічних наук, висловила сподівання, що створена спільнота стане доброю платформою для спілкування молодих педагогів, творчого пошуку та вирішення професійних проблем у співпраці з досвідченими колегами.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери