Стартує проєкт «Стаємо сильнішими разом!»

КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» підписав Меморандум із ГО DOCCU щодо впровадження швейцарсько-українського Проєкту DECIDE.

Меморандум підписали Наталія Протасова, голова ГО DOCCU, директорка Проєкту DECIDE, докторка педагогічних наук, професорка, та Павло Хобзей, директор Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат фізико-математичних наук. У межах співпраці буде реалізовано Ініціативу «Стаємо сильнішими разом!».

Швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» – реалізується в Україні ГО DOCCU у партнерстві з Цюріхським педагогічним університетом (Швейцарія) за підтримки Швейцарії, представленої Швейцарським бюро співробітництва в Україні. DECIDE спрямовано на впровадження та розвиток демократичного, прозорого та підзвітного управління школами у місцевих громадах, посилення їхньої ролі у громадському житті, залучення всіх громадян до прийняття рішень в ТГ, включаючи учнів/ць, учителів/ок, керівників/ць шкіл, представників/ць влади, батьків, представників/ць ЗМІ та інших.

Участь у цьому проєкті беруть 12 працівників інституту, які після проходження навчання цього року проводитимуть тренінги для педагогічних працівників області.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери