У ЛОІППО розпочалося навчання працівників Інституту

16 січня 2024 року в Львівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти почалося навчання працівників Інституту за новою програмою, для реалізації якої упродовж року щомісячно проводитимуться заняття, спрямовані на розвиток загальних і професійних компетентностей працівників.

Перше заняття «Жива презентація – актуальний інструмент у валізі сучасного педагога» проводили Надія Манько, викладачка кафедри педагогіки та Лілія Палюшок, старша викладачка кафедри педагогіки КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти». На занятті обговорили питання візуалізації як провідної ідеї сучасного освітнього процесу в умовах інформатизації світу, головні переваги «живої презентації», різновиди візуалізації засобами скрайбінгу, охарактеризували план дій педагога при підготовці та створенні «живої» презентації, сервіси для створення такої презентації.

Під час заняття працівники Інституту спробували створити якісну «живу» презентацію за допомогою Sparkol VideoScribe та короткі 2D та 3D анімації в середовищі Animaker.

Партнери