Х ювілейна Всеукраїнська робоча нарада з питань апробації і впровадження курсу «Культура добросусідства»

15–17 червня 2023 р. відбулася Х ювілейна Всеукраїнська робоча нарада з питань апробації і впровадження курсу «Культурадобросусідства», в якій взяли участь працівники Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Нараду організували Інформаційно-дослідний центр «Інтеграція та розвиток» у співпраці з Міністерством освіти і науки України в рамках проєкту «Пілотування викладання предмета «Культура добросусідства» в Новій українській школі та забезпечення сталості його впровадження». Захід відбувся за підтримки Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)  та впроваджується Pact в Україні.

У робочій нараді взяли участь працівниці КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Наталія Пастушенко, заступниця директора, кандидат педагогічних наук, регіональний координатор викладання предмета «Культура добросусідства», і Ліліана Кудрик, доцентка кафедри суспільствознавчої освіти, кандидат філософських наук.

Модератором майстер-класу з медіаграмотності для тих, хто працює з педагогами і батьками «Постправда» як інструмент інформаційно-психологічної спецоперації російської влади: стратегії протидії на деокупованих територіях» (Сесія 5.2) була Наталія Пастушенко.

Ліліана Кудрик провеламайстер-клас для викладачів предмета «Культура добросусідства» в 5-6 класах «Використання інструментів коучингу у викладанні теми «Я і мій час» в 5 класі» (Сесія 3.1), у якому взяли участь також педагоги-предметники, учителі пілотних шкіл, координатори.

Переглянути робочу нараду можна за покликанням: https://www.youtube.com/watch?v=TipbzYfGbvE

Опубліковано
В категорії Новини

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Партнери