Інформаційно-методична нарада працівників психологічної служби

18 травня 2023 року 711 практичних психологів і соціальних педагогів закладів освіти Львівщини  взяли участь у  інформаційно-методичній нараді «Методичний супровід діяльності та звітності усіх ланок психологічної служби системи освіти області».

Працівники психологічної служби у 2022-2023 навчальному році вперше здають матеріали річного звіту виключно в онлайн-форматі через єдину електронну систему звітності. Автоматизована інформаційна система «ЯПСИХОЛОГ» розроблена для оптимізації роботи психолога та соціального педагога, допомагає швидко і мобільно підготувати аналітично-статистичну довідку.

Марія Васюник-Кулієва, головний спеціаліст департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації, представила присутнім нормативні документи про створення Координаційної ради та функціонал інституцій управлінської моделі психологічної служби системи освіти Львівської області, а також провела бліцопитування з приводу організаційних питань у діяльності фахівців психологічної служби.

Ігор Корнієнко, завідувач кафедри практичної психології КЗ ЛОР ЛОІППО, кандидат психологічних наук, представив управлінську модель психологічної служби системи освіти Львівщини та необхідність здійснення експертизи психологічного і соціологічного інструментарію, що використовується в ЗЗСО.

Наталія Яремкович, методистка кабінету «Навчально-методичний центр психологічної служби» КЗ ЛОР ЛОІППО, розповіла учасникам наради про технічні аспекти заповнення аналітичної  довідки в єдиній електронній системі звітності на платформі АІС та закцентувала увагу на важливості відповідального ставлення до підготовки річного звіту.

Модератор зустрічі – Олена Стадник, завідувачка кабінету «Навчально-методичний центр психологічної служби» КЗ ЛОР ЛОІППО. Вона відповіла на актуальні питання присутніх щодо складання аналітично-статистичної довідки.

Надання електронної звітності за підсумками навчального року – добра практика для фахівців психологічної служби щодо підведення підсумків, можливість  проаналізувати успіхи, врахувати невдачі та спланувати роботу на новий навчальний рік, враховуючі особливості діяльності працівника психологічної служби відповідно до запиту всіх учасників освітнього процесу.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери