Відкриття фінального етапу другого туру всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2024” у номінації “Українська мова та література”

13 травня 2024 року відбулося урочисте відкриття фінального етапу другого туру всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2024” у номінації “Українська мова та література”.

У другому турі Конкурсу беруть участь 12 конкурсанток. На відкриті учасників привітали Олена Котусенко, головна спеціалістка відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин Міністерства освіти і науки України та голова журі, Сергій Омельчук, доктор педагогічних наук, професор Херсонського державного університету, професор, дійсний член Української академії акмеології, член Усеукраїнської асоціації викладачів української мови і літератури, Олена Урдей, заступниця директора – начальниця управління освіти та інновацій Львівської облдержадміністрації, Павло Хобзей, директор КЗ ЛОР “Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти”, кандидат фізико-математичних наук.

Після відкриття конкурсанток ознайомили з порядком та умовами проведення Конкурсу та провели жеребкування щодо об’єднання конкурсанток у три групи для проходження випробувань фінального етапу.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери