Про навчання спільноти «Разом до успіху»

11 червня 2024 року закінчилося навчання спільноти «Разом до успіху» за програмою «Шляхи подолання освітніх втрат у початковій школі»,ініційованою директором КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Павлом Хобзеєм та кафедрою педагогіки КЗ ЛОР ЛОІППО.

Вчителі початкових класів Мостиської, Жовківської, Бібрської та Новояворівської громад ознайомилися зпрактичними інструментами організації та проведення освітнього процесу в умовах сьогодення та дієвими стратегіями подолання освітніх втрат учнів початкових класів у процесі навчання математики, української мови і читання.

З лютого по червень 2024 року учасники спільноти зустрічалися на заняттях, які проводили викладачі кафедри педагогіки: завідувачка кафедри Галина Лоїк, старші викладачі Ольга Банах, Олександра Козак, Ольга Волощенко, провідні викладачі Ганна Байовська і Олена Гальвіцька. Вчителі початкових класів мали можливість прослухати теоретичний матеріал з розвитку професійної компетентності педагогів в умовах сьогодення та взяти до уваги практичний досвід педагогів ЗЗСО № 77 (директорка Зоряна Демчук), ліцею № 24 ім. М. Конопницької (директорка Мар’яна Пилип) та початкової школи «Дивосвіт» (директорка Оксана Плесак).

Заключне заняття спільноти відбулося на базі Стрілецької школі І-ІІ ступенів  Мостиської територіальної громади з ініціативи Олександри Баші, директорки КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Мостиської міської ради та за сприяння Надії Гнатовської, начальниці управління освіти Мостиської міської ради.

Дякуємо колективу та директорці школи Аліції Балух за теплу зустріч і можливість узагальнити педагогічний досвід, здобутий за період навчання спільноти.

З щирими усмішками і словами подяки спільнота «Разом до успіху» завершила перший цикл навчання, де всі збагатилися – і новими знаннями, і новими контактами, і новими ідеями!

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери