Медіакомунікація сучасних педагогів та зміна їхнього зоресвітового стереотипного образу

19 червня 2024 року у Львівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся семінар-практикум директорів та консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників Львівської області «Медіакомунікація сучасних педагогів та зміна їхнього зоресвітового стереотипного образу».

На семінарі розглянули питання стереотипного образу педагога у сучасному світі та як його зруйнувати через досвіди неординарних та творчих педагогів. 

Учасників семінару привітав Павло Хобзей, директор КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти»,  кандидат фізико-математичних наук, який наголосив на актуальності теми на необхідності піднімати престиж професії педагога. 

Мирослав Височанський, учитель історії Ліцею №52 Львівської міської ради, ведучий шоу “Добрий День Еврібаді” на радіо ФМ Галичина, розповів про свій досвід комунікації з учнями та як йому допомагає популяризувати педагогічні ідеї робота радіоведучого, а також презентував результати творчих робіт своїх учнів.

Парасковія Дворянин, заступниця голови комісії з питань освіти, науки та інновацій Львівської обласної ради, завідувачка кафедри радіомовлення і телебачення факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка, кандидатка наук з соціальних комунікацій, провела майстер-клас як педагогам  ефективно спілкуватися у соціальних мережах та презентувати себе.

Мар’яна Гірняк, авторка та ведуча проєкту “Українська історія ікс” на телеканалі НТА, розповіла, що її надихнуло створити просвітницький проєкт для молоді та надала поради як популяризувати ідеї за допомогою соціальних мереж. 

Ірина Суховерська, завідувачка кабінету інформаційно-комунікаційної діяльності, доцентка кафедри суспільствознавчої освіти КЗ ЛОР ЛОІППО, кандидатка історичних наук, організаторка семінару-практикуму, підвела підсумки заходу. 

Ірина Кизима, директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Стрийської міської ради, відрефлексувала на сторінці центру, що “семінар-практикум – це чудова можливість зустрітися з колегами, обговорити важливі аспекти медіакомунікації в освітньому середовищі та визначити нові підходи до формування сучасного іміджу педагогів”. 

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери