Гра у закладах освіти: цілісний погляд, системний підхід

27-28 серпня 2024 року в Києві відбулася цікава подія – тренінг для педагогів ЗДО, початкової школи та післядипломної освіти під назвою «Гра у закладах освіти: цілісний погляд, системний підхід», яку, за схваленням МОН України, провели тренери Лего Фундації (The LEGO Foundation) в рамках співпраці згідно з Меморандумом 2023 року. 

Команда під проводом Оксани Роми висвітлила базові питання розвитку дошкільної та початкової освіти в контексті прогнозів глобального розвитку до 2030 року. Очевидно, що діяльнісний підхід найбільш відповідний і тому, як розвиваються сучасній діти, і тому, в якому педагогічному кліматі вони найбільш повно і цілісно розкривають свої потенційні можливості. Основний акцент у роботі тренінгу було зроблено на практику, тож учасники в активній взаємодії переконалися в ефективності запропонованих освітніх ідей і мали багато можливостей для вияву власних творчих знахідок. Львівська делегація була представлена Ольгою Ковалевич (Львівська ЗСШ N99), Оксаною Маєр (ЗДО «Казковий світ», с.Зимна Вода, ЛОІППО), Тетяною Нечайко («Школа Радості», м.Золочів), Наталею Тодчук (старша викладачка кафедри педагогіки КЗ ЛОР ЛОІППО). 

Дякуємо The Lego Foundation за велику благодійну роботу для України, зокрема особлива цінність внеску у наданні можливості осягнути сучасні якісні методи педагогічного впливу. Отримані на тренінгу робочі інструменти, ідеї та практики невдовзі будуть імплементовані у навчальні курси для відповідних категорій педагогічних працівників.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Партнери