Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2023» у номінації «Захист України»

Минулого тижня завершилися конкурсні випробування І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Захист України».

3 лютого 2023 р. в СШ № 97 міста Львова відбувся третій заключний етап І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» в номінації «Захист України». У зв’язку з тим, що багато учителів предмету «Захист України» пішли на фронт добровольцями та були мобілізовані до лав ЗСУ, кількісний склад учасників конкурсу був обмежений.

Конкурсанти виконували практичні завдання, зокрема проходили тестування з фахової майстерності, та завдання з методичного практикуму. У конкурсному випробовуванні «Майстер-клас» учителі показували свою педагогічну майстерність з методики викладання предмету «Захист України». Володимир Полулях, викладач кафедри суспільствознавчої освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», наголосив на тому, що конкурс проходив в умовах доброзичливості та толерантності, обміну методичних напрацювань.

Учасники висловили сподівання на нові зустрічі.

Висловлюємо подяку директору школи 97 м. Львова Дацьків Вірі Володимирівні за надану можливість провести конкурсне випробовування «Урок» та членам журі Мотичаку М.І, Чуканову С.І., Кокідьку С.С., Романюку С.В., Яковлеву М.В.  

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери