Семінар «Квести в освітній діяльності педагога»

7 лютого на базі Жовківського ЗЗСО І – ІІІ ст. №3 відбувся семінар для педагогів Жовківської, Рава-Руської, Добросинсько-Магерівської та Куликівської громад «Квести в освітній діяльності педагога», який модерувала Галина Сохань.

Учасниками семінару «Квести в освітній діяльності педагога» були вчителі християнської етики Жовківської, Рава-Руської, Добросинсько-Магерівської та Куликівської громад. Модерувала захід Галина Сохань, завідувачка кафедри суспільствознавчої освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», кандидатка філологічних наук.  

Педагоги укладали правила квесту і працювали у трьох локаціях: «Квест як освітня технологія»,  «Як використання квесту на уроках розвиває в учнів творче мислення», «Квест як рольова гра». Учителі інтерактивно працювали в групах: виготовляли наочність, ділилися досвідом, а також моделювали ситуації на волонтерську тематику (у новій програмі з основ християнської етики це уроки 7 класу). Для прикладу, освітяни Рава-Руської громади продемонстрували, яким чином можна волонтерити і привчати до цього учнів (скажімо, виготовлення борщових пакетів із сушених овочів). А от учителі Жовківської громади допомагали модерувати захід і попрацювали над створенням доброзичливої атмосфери. Галина Вненкевич, фахівець відділу освіти Жовківської міської ради, поділилася планами щодо наступних зустрічей, а Любов Данів, головний спеціаліст відділу освіти Куликівської селищної ради, висловила сподівання, що наступний квест відбудеться у Куликові. На завершення освітяни заспівали «Червону калину».

Радіємо, що попри війну вчимось, зустрічаємось, ділимось досвідом, творимо нове і допомагаємо ЗСУ. Є напрацювання, є нові плани, буде нова зустріч уже в іншій громаді.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери