Коли світ на межі змін: стратегії адаптації

9 лютого 2023 р. працівники КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» провели для асистентів вчителів, психологів та інших педагогічних працівників тренінг «Коли світ на межі змін. Стратегії адаптації».

Емоційний інтелект – ключова ознака розумної та мотивованої людини. Ігор Корнієнко, завідувач кафедри практичної психології Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат психологічних наук, та Ірина Синя, завідувачка кабінету «Центр внутрішнього забезпечення якості освіти» Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, сьогодні у Жовківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 презентували вправи для саморегуляції, управління стресом та складними ситуаціями, рецепти стресостійкості.

Захід пройшов у доброзичливій та натхненній атмосфері, про що свідчать відгуки учасників. «Надати можливість зростати професійно, сприяти в  отриманні нових знань та навичок, підтримати у відновлені втраченого ресурсу задля того аби вже завтра кожен з педагогів навчав чогось нового та корисного наших дітей. Саме на таких цінностях будується робота нашого відділу з освітянами і нам за честь знати, що у цьому ми маємо доброго партнера –  КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», викладачі та тренери якого вкотре приїжджають у нашу громаду аби навчати, слухати та ділитися досвідом, знаннями та ресурсом. Ми дуже цінуємо це і вдячні за вашу працю» – зазначила Марія Деревінська, провідна спеціалістка відділу освіти Жовківської міської ради.

Дякуємо за надані методичні матеріали програмі «Мріємо та діємо» й IREX.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери