У ЛОІППО розпочалося навчання працівників Інституту

15 лютого 2023 року в Львівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти почалося навчання працівників Інституту за новою програмою, для реалізації якої упродовж року щомісячно проводитимуться заняття, спрямовані на  розвиток загальних і професійних компетентностей працівників.

Перше заняття «Компетентнісне навчання: досвід Республіки Корея» провів Костянтин Баханов, професор кафедри суспільствознавчої освіти, доктор педагогічних наук. Костянтин Баханов був у складі української делегації, яка побувала в багатьох освітніх закладах Республіки Корея, тому під час заняття він поділився досвідом, зокрема розповів про освіту, економіку, культуру Кореї. Він охарактеризував специфіку освіти Республіки Корея, зокрема особливості організації дошкільної та початкової освіти, зміст та забезпечення середньої освіти, організацію освітнього процесу у старшій школі та яким чином учні корейських шкіл складають зовнішнє незалежне оцінювання.

Заняття Костянтина Баханова було дуже цікавим, адже відбулося обговорення актуальних освітніх проблем сьогодення у контексті українсько-корейських відносин. До речі, Ірина Костюк, методистка кабінету впровадження НУШ, також поділилася власними міркуваннями про освітній процес у школах освіти Республіки Корея, оскільки мала можливість побувати в школах цієї держави, спілкуватися з учнями і вчителями.

Лекція професора викликала загальний інтерес, спонукавши слухачів  до дискусій та жвавого обміну думками, самоосвіти та вдосконалення.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери