Палюшок Лілія

Посада
Старша викладачка кафедри педагогіки

Освіта: Львівський державний університет імені Івана Франка, спеціальність «Математик. Викладач»
Графік консультацій: вівторок (10:00 – 16:00)
Електронна пошта:  lilipal@loippo.lviv.ua

Напрямки роботи:
– впровадження реформи Нової української школи;
– розвиток фахової майстерності вчителя інформатики в сучасних умовах;
– навчально-методичний супровід викладання інформатики;
– організація та проведення учнівських олімпіад та учительських конкурсів.

Про викладача
Учасник робочої групи розробки Навчальної програми з інформатики для 5-9 класів (2017 рік). Автор та співавтор програм підвищення кваліфікації учителів інформатики, педагогічних та науково-педагогічних працівників. Учасник робочої групи з розробки Державного стандарту базової середньої освіти.

Нагороди:
нагрудний знак Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти України» (1998), грамота Департаменту освіти і науки ЛОДА.

Доробок викладача
Програми:

1. Програма підвищення кваліфікації для вчителів інформатики «Специфіка викладання інформатики в умовах реформування інформатичної галузі освіти».
2. Програма підвищення кваліфікації для вчителів інформатики «Методика викладання вибіркового модуля «Веб-технології».
3. Програма підвищення кваліфікації для вчителів інформатики з використанням дистанційних технологій навчання «Бази даних. Методика викладання вибіркового модуля «Бази даних».
4. Програма підвищення кваліфікації для вчителів інформатики «Методика викладання вибіркового модуля з інформатики «Креативне програмування».
5. Програма підвищення кваліфікації вчителів різних предметів з використанням дистанційних технологій навчання «Організація змішаного навчання учнів з використанням онлайнових технологій навчання».
6. Програма підвищення кваліфікації для вчителів інтегрованого курсу «Робототехніка» з використанням дистанційних технологій навчання «Особливості викладання інтегрованого курсу «Робототехніка» у 5 класі Нової української школи».
7. Програма підвищення кваліфікації вчителів інформатики «Особливості викладання інформатики в 5 класі в умовах НУШ».
8. Програма підвищення кваліфікації вчителів інформатики «Методика викладання теми «Алгоритмізація і програмування» в курсі інформатики базової школи».
9. Програма підвищення кваліфікації вчителів інформатики «Особливості викладання  вибіркового модуля «Тривимірне моделювання» в старшій школі».
10. Програма підвищення кваліфікації  для вчителів інформатики “Використання онлайнового ресурсу  “Python у школі” при викладанні інформатики у 7 класі НУШ”.
11. Програма підвищення кваліфікації  для вчителів різних предметів з використанням дистанційних технологій навчання “Створюємо освітнє відео”.
12. Програма підвищення кваліфікації вчителів інформатики «Методика викладання вибіркових модулів «Графічний дизайн» та «Комп’ютерна анімація».
13. Програма підвищення кваліфікації для педагогічних та науково-педагогічних працівників з використанням дистанційних технологій навчання «Використання сучасних технологій для організації інформаційних процесів у професійній роботі педагогічного та науково-педагогічного працівника».

Підручники і посібники:
1. Завадський І.О., Коршунова О., Манько Н.М., Палюшок Л.В. та інші. Онлайновий підручник «Інформатика 5,7,8  класи».
2. Манько Н.М., Палюшок Л.В. Олімпіада з інформаційних технологій Excel, Access. – Львів: ЛОІППО, 2018. – 48 с.
3. Застосовування інтерактивного програмно-технологічного навчального комплексу SMART Board у навчальному процесі. Посібник на допомогу вчителям. – Львів: ЛОІППО, 2017. – 84 с.

Розробки:
1. Сайти «Інформатика Львівщини»,  «Інформатика НУШ».

Партнери