Нові підходи до атестації педагогічних працівників, оцінювання їхньої педагогічної діяльності

20 червня 2023 року відбувся обласний семінар відповідальних за атестацію педагогічних працівників в територіальних громадах з питань впровадження вимог нового Положення про атестацію педагогічних працівників «Нові підходи до атестації педагогічних працівників, оцінювання їхньої педагогічної діяльності».

Участь у семінарі взяв 81 учасник. Семінар проводили Сергій Пазюк, заступник директора з науково-педагогічної роботи, старший викладач кафедри освітньої політики КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», та Людмила Козлова, старша викладачка кафедри освітньої політики КЗ ЛОР ЛОІППО.

На семінарі розглянули питання:

  • Що нового в атестації педагогічних працівників з 01.09.2023 року? Основні норми Положення про атестацію педагогічних працівників. Сертифікація.
  • Оцінювальна мета Професійних стандартів педагогічних працівників, планування їхнього професійного розвитку та підвищення кваліфікації.
  • Єдина атестаційна система та її можливості.

Після семінару учасники зрозуміли нові підходи до атестації педагогічних працівників, оцінювання їхньої педагогічної діяльності, а також зможуть попереджувати правові та фінансові порушення в атестації відповідно до вимог нового Положення про атестацію педагогічних працівників та їхніх Професійних стандартів.

Семінар доступний за покликанням: https://www.youtube.com/watch?v=3asmH4g-4Ew

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери