Академія освітнього коучингу

22 вересня 2023 р. для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти і позашкілля відбулося чергове заняття Академії освітнього коучингу «Інструменти коучингу для самоорганізації і тайм-менеджменту педагога».

Спікерка: Ліліана Кудрик – доцентка кафедри суспільствознавчої освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», кандидатка філософських наук, доцентка.

Мета вебінару: удосконалення навичок самоорганізації, тайм-менеджменту педагога, розвиток рефлексивної компетентності, здатності до навчання впродовж життя.

На вебінарі розглянули самоорганізацію і тайм-менеджмент як важливі навички людини ХХІ ст. і коучинг як метанавичку, яка, накладаючись на інші навички, суттєво збільшує їхню ефективність; визначали поглиначів часу і способи їх нейтралізації; осмислювали принципи організації часу і закони його використання; знайомилися з методами планування часу; відкрили для себе «Ключі Фрейда», «Матрицю часу», «Пиріг часу» та інші інструменти; переосмислювали цінність часу за допомогою коучингових запитань; малювали «Колесо тайм-менеджменту» на початку і вкінці заняття, зауважили прогрес: за час заняття окремі показники збільшилися на кілька поділок, колесо вирівнялось, з’явилося більше розуміння і балансу щодо того, як гармонійно розподілити свій час. Активні учасники вебінару Леся Фединишин, Надія Скіра, Ольга Крутій, Ганна Демкович, Катерина Гузюк, Оксана Гудима, Галина Матляк взяли на замітку «Щоденник» і «Планшет Лідера», прийняли рішення завести щоденники, ідейники.

Слухачі відзначили, що вебінар змістовний і практичний. Почерпнули для себе багато цікавого і корисного, чимало інструментів застосують у роботі з учнями.

Запис вебінару можна переглянути за покликанням: https://www.youtube.com/watch?v=bxNbn7maSmE

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери