Українсько-корейський круглий стіл з питань видання підручників

25 жовтня 2023 року у м. Києві в готелі «Hilton» та в резиденції Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Корея в Україні, за  безпосередньої участі Пан Кім Хьонг Те, відбувся IV круглий стіл з питань українсько-корейської співпраці у сфері видання підручників.

Учасниками зустрічі були представники МОН України, автори підручників і розробники навчальних програм, представники Асоціації викладачів всесвітньої історії, організатори з корейського і українського боків. Пан Кім Хьонг Те виступив із спеціальною лекцією.  

Одним з ключових інформаційних, наукових і дидактичних моментів круглого столу стала презентація програми навчального курсу за вибором учнів 10–11-го класів «Республіка Корея: історія дива на річці Хан». Керівник авторського колективу – доктор педагогічних наук, професор кафедри суспільствознавчої освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Костянтин Баханов.

У роботі круглого столу взяли участь всі автори програми і навчальних матеріалів, серед яких кандидат історичних наук, доцент, методистка кафедри суспільствознавчої освіти КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Світлана Баханова.

Опубліковано
В категорії Новини
Партнери